Åpne i nettleser   |  
Velkommens til vårt nyhetsbrev for KNIF Eiendom

Velkommen til vårt nyhetsbrev for KNIF Eiendom

Vårt første nyhetsbrev med fokus på utvikling, drift og forvaltning av eiendom lanseres i dag. Beregninger viser at KNIF-medlemmene forvalter mer enn 3 millioner kvm til en anslått verdi av ca 80 milliarder kroner, noe som ville gjort oss til Norges største eiendomsselskap. Basert på tallmaterialet vi har hentet inn, så er utgiftene til forvaltning beregnet til 500 millioner kroner. Trykk her for å mer informasjon om eiendomstall og utvikling.

I nyhetsbrevet ønsker vi å fokusere på relevante innkjøpsavtaler og aktuelle faglige problemstillinger knyttet til eiendomsforvaltning. Ta gjerne kontakt med Kåre Hegle, hegle@knif.no for å gi innspill til saker som kan være relevante for deg og din virksomhet. Del gjerne «brevet» videre i din virksomhet. God lesning!

Spesialtilbud på strøm fra Fjordkraft
Annonse fra Fjordkraft
30% vekst på strømavtalen med Fjordkraft

30% vekst på strømavtalen

Vår største eiendomsavtale er strøm med Fjordkraft. Vi tilbyr tre produkter med ulik sikringsgrad: Knif Sikret 50, Knif Sikret 30 og Knif Spot. Avtalen har nå rundet 300 gwh og med nærmere 5 000 enheter. De to siste årene har avtalen hatt en årlig vekst på rundt 30%. Trykk her for mer informasjon om KNIF-avtalen med Fjordkraft

Eiendomsforvaltning i fokus på KNIF-teknologidag 9. mai

Eiendomsforvaltning i fokus på KNIF-teknologidag 9. mai

Ett av temaene på konferansen vil være teknologi innen eiendomsforvaltning. Her får vi blant annet et spennende foredrag med fokus på solenergi med tema «Når teknologien spiller på lag med solen». Trykk her for å melde din interesse for KNIF-teknologidag.

Vi samarbeider med Kinnarps og Norengros på møbler og interiør

Møbler og interiør: Vi har to samarbeidspartnere

Vi samarbeider med to ledende aktører – Kinnarps og Norengros. Begge tilbyr konkurransedyktige priser og høy grad av service og rådgivning. Ett eksempel er fra Lillestrøm menighet da de fikk eksperthjelp fra Norengos. Trykk her for å lese "Nye møbler fra Norengros til nyoppusset menighetsal".

Norrøna Storkjøkken – ny samarbeidspartner

Norrøna Storkjøkken – ny samarbeidspartner

Fra årsskiftet fikk vi ny samarbeidspartner på storkjøkken- og utstyr med Norrøna Storkjøkken. De tilbyr, med KNIF-rabatt, alt fra planlegging og tegning, til montering, opplæring og teknisk dokumentasjon av storkjøkken. Trykk her for mer informasjon om avtalen med Norrøna Storkjøkken.

Husk dine ansattfordeler gjennom KNIF
Husk din ansattfordeler gjennom KNIF
Mattesystemet Renholdssoner fra N3Zones

Mattesystemet Renholdssoner fra N3Zones egner seg meget godt for skoler, kirker, barnehager, institusjoner og forsamlingshus. Siden 1998 har N3Zones samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund. Trykk her for mer informasjon om avtalen.

Nå kan du benytte vår avtale på daglig renholdstjenester

For første gang har vi inngått avtale på daglige renholdstjenester. Accept Servicepartner er en nasjonal aktør innen daglig renhold og har kunder fra både små og store virksomhet. Trykk her for mer informasjon om avtalen.

Urolig for skadedyr på eiendommene du har ansvaret for?

Urolig for skadedyr på eiendommene du har ansvaret for? Sjekk ut våre to samarbeidspartnere – Anticimex og Rentokil. Begge tilbyr tjenester innen skadedyrkontroll og mattrygghet. Trykk her for mer informasjon om avtalene på skadedyr.

Velkommen til KNIF-Teknologidag 9. mai Scandic Fornebu

Nyhetsbrevet Eiendom sendes til mottakere som allerede abonnerer på nyhetsbrev fra KNIF